Vanlı Hacı Adaylarına Özel Hac Bilgilendirme Semineri!

Van İl Müftülüğü tarafından Yukarı Norşin Camii'nde Hac öncesi bilgilendirme semineri yapılacak.

Van Haberleri 22.04.2024 16:47:00 0
Vanlı Hacı Adaylarına Özel Hac Bilgilendirme Semineri!
Tarih: 22.04.2024 16:47 Güncelleme: 30.04.2024 14:20

Van'lı Hacı adaylarına özel eğitim semineri.

Van İl Müftülüğü tarafından hacı adaylarına yönelik özel bir bilgilendirme semineri düzenleneceği duyuruldu. Bu seminer sayesinde Hacca gidecek vatandaşların yolculuk süresince yaşayabilecekleri problemler minimize edilerek, kutsal topraklarda daha güvenli ve bilinçli bir ibadet süreci geçirmeleri amaçlanıyor. 

SEMİNER TARİHLERİ VE YERİ AÇIKLANDI

Seminer, Van'da İpekyolu İlçesi Yukarı Norşin Camii'nde 24-25 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenecek. Sabah saat 09:00 ile öğle 12:30 arasındaki eğitimler, Hacca gidecek olan tüm vatandaşları kapsayacak şekilde planlandı. Seminere katılım için herhangi bir ücret talep edilmediği ve tüm hacı adaylarının davetli olduğu bilgisi paylaşıldı. 

MÜFTÜLÜKTEN AÇIKLAMA VE DAVET

Van İl Müftülüğü, yaptığı resmi açıklamada, hacı adaylarını yaşanacak bu manevi yolculuğa en iyi şekilde hazırlayabilmek için eğitim ve rehberlik hizmeti vereceklerini belirtti. Açıklamada, "Hac yolculuğu hayatlarında manevi bir milat olacak, bu nedenle organizasyon sürecinde olası problemleri azaltmak adına düzenlenecek bilgilendirme seminerlerine tüm hacı adaylarımız davetlidir. Katılımın sağlanması, yapılacak organizasyonun başarısı için büyük önem taşımaktadır." ifadelerine yer verildi. Hacı adaylarının bu fırsattan yararlanması ve seminere katılımının önemi vurgulandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °
Pazar 15.5 ° / 7 °
Pazartesi 15 ° / 5.7 °