Van Emniyet Müdürü Mutlu, Sahadaki Kahramanların Yanında

Van Emniyet Müdürü' Murat Mutlu'dan sahada görev yapan ekiplere özveri dolu ziyaret.

Van Haberleri 22.04.2024 11:40:00 0
Van Emniyet Müdürü Mutlu, Sahadaki Kahramanların Yanında
Tarih: 22.04.2024 11:40 Güncelleme: 30.04.2024 14:19

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu, güvenlik güçlerine yaptıları özverili çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Van İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu, bölgede görev yapan güvenlik güçlerinin özverili çalışmalarını yerinde gözlemlemek ve teşekkürlerini sunmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Çalışmaların önemine değinen Mutlu, yol uygulama ve kontrol noktalarındaki personelin emniyet ve asayiş konusundaki çabalarının altını çizdi.

KRİTİK KONTROL NOKTALARINA MORAL ZİYARETİ

Güvenlik personelinin can ve mal güvenliğini sağlamak adına sürdürdüğü kesintisiz hizmet, Van İl Emniyet Müdürü tarafından yüksek bir takdirle karşılandı. Emniyet Müdürü Mutlu, ziyaret sırasında ön saflarda görev yapan ekiplerle fikir alışverişinde bulunarak, onların moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla destek mesajları verdi.

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ÖNEMLİ MESAJLAR

Ziyaretin amacı, güvenlik güçlerinin hızlı ve etkin çalışmalarına duyulan memnuniyeti ifade etmek ve yürütülen çalışmaların koordinasyonunu güçlendirmek olarak belirlendi. Murat Mutlu, personelle birebir etkileşimde bulunarak yaptıkları görevin kutsal bir önem taşıdığına dair vurgu yaptı.

EMNİYET TEŞKİLATININ KARARLI MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Van Emniyet Müdürü'nün yapmış olduğu bu ziyaretler, il ve ilçelerde suç ve suçlularla mücadelede etkinliği artırma noktasındaki kararlılığın bir göstergesi olarak dikkat çekmektedir. Murat Mutlu, emniyet teşkilatının çalışmalarının toplumsal bir görev olduğunu ve yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °
Pazar 15.5 ° / 7 °
Pazartesi 15 ° / 5.7 °