İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz'den, Vanlıları Vanspor'un Önemli Maçına Davet

İstanbul Milletvekili Seyihthan İzsiz 'den Vanspor'a Moral Çağrısı. Takımını Yalnız Bırakma, Galibiyete Özel Prim Var!

Spor Haberleri 21.04.2024 00:58:00 0
İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz
Tarih: 21.04.2024 00:58 Güncelleme: 22.04.2024 12:26

Şampiyonluk yolunda büyük destek çağrısı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, TFF 2. Lig Beyaz Grubunda mücadele eden Vanspor'un, deplasmanda oynayacağı Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçı öncesinde, Vanlı taraftarları kritik maç için İstanbul'a davet etti. Bu çağrı, şampiyonluk yolundaki Vanspor için büyük önem taşıyor.

MİLLETVEKİLİNDEN GALİBİYET PRİMİNE DESTEK

Eski Vanspor FK başkanı olan İzsiz, Vanlıları takımlarını desteklemek adına tribünleri doldurmaya teşvik etmekle kalmayıp, Vanspor FK'nın galibiyeti halinde oyunculara verilecek galibiyet primini de üstleneceğini duyurdu. Bu jestle, takımın motivasyonuna katkı sağlamayı hedefliyor.

ORTAK AZİM VE HEYECAN

Vanspor FK taraftarları ve futbolcuları, şampiyonluk yolunda birlik ve beraberlik içinde hareket ederek bu zorlu mücadeleye kilitlenmiş durumda. Yarının maçında ne sonuç alınacağı ise tüm Vanlılar tarafından merakla bekleniyor.

İZSİZ AÇIKLAMASINDA NE DEDİ?

İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, tüm şehrin ileri gelenlerini, yerel halkını ve gençliğini şampiyonluğa giden bu önemli yolculukta Vanspor'u desteklemeye çağırırken, aynı zamanda gençleri de bu önemli maçta takımı yalnız bırakmamaya davet ediyor. İzsiz, ayrıca maçın galibiyet primlerini futbolcu kardeşlerine hediye edeceğini belirtti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cuma 12.3 ° / 6.9 °
Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °
Pazar 15.5 ° / 7 °