Ankaraspor Maçı Yaklaşırken Vanspor'un Hedefi Net: 3 Puan!

Vanspor'un 1. Lig yolculuğunda gözler Ankaraspor maçında.

Spor Haberleri 15.04.2024 17:00:00 0
Ankaraspor Maçı Yaklaşırken Vanspor
Tarih: 15.04.2024 17:00 Güncelleme: 16.04.2024 12:33

Vanspor, Altınorduspor karşısında aldığı galibiyetle liderliğe bir adım daha yaklaştı.

VANSPOR'DAN ALTINORDUSPOR'A KARŞI ÖNEMLİ GALİBİYET

Gözler, Süper Lig hedefine adım adım ilerleyen Vanspor'a çevrildi. Vanspor, geçtiğimiz günlerde Altınorduspor ile karşılaştığı mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Takım, bu sonuçla birlikte lider Esenler Erokspor'un beş puan gerisinde kalmayı sürdürüyor. Bununla birlikte Vanspor'un, liginin liderinin bir maç fazlası bulunuyor. Yerel seçimler sonrasında yaşanan mazbata krizi nedeniyle çıkan olaylar sonucunda Vanspor yönetimi, maçın ertelenmesini istemiş, bu talep kabul görmüştü. 

ANKARASPOR MAÇIYLA PUAN FARKINI DÜŞÜRME HEDEFİ

17 Nisan Çarşamba günü Vanspor'un, Ankaraspor ile yapacağı maçta gözler üç puanın üzerinde olacak. Kırmızı siyahlı ekip, bu karşılaşmadan zaferle ayrılarak lider ile olan puan farkını ikiye indirmeyi planlıyor. Vanspor için önemli bir mücadele olacak maçta, takımın performansı merak konusu. 

VANPSOR'DA BÜYÜK HEDEF: 1. LİG YÜKSELİŞİ

Kalan üç hafta boyunca her maçını kazanmayı hedefleyen Vanspor, rakipleriyle arasındaki puan farkını en aza indirmeye çalışacak. Erokspor'un herhangi bir puan kaybı durumunda ise Vanspor şampiyonluk iddiasını daha da güçlendirecek. Takım, sezon sonunda şampiyon olmayı başarırsa TFF 1. Lig'e yükselme başarısını gösterecek. Vanspor'un bu hedefi, taraftarlarının da büyük destek ve heyecanı ile birlikte kuvvet buluyor. 

VANSPOR'UN ZORLU MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, kalan maçlarından galip ayrılarak 1. Lig'e yükselmeyi hedefliyor. Eğer takım 1. Lig'e yükselmeyi başarırsa, Doğu Anadolu Bölgesi'nden ligdeki temsilciler arasına Vanspor da katılmış olacak. Bu durum, Amedspor, Yeni Malatyaspor, Erzurumspor, Şanlıurfaspor ve Vanspor'un bölgeden 1. Lig'de mücadele edecek beş takımdan biri olması anlamına geliyor. Vanspor'un bu başarısının, hem bölge hem de takım için büyük önem taşıdığı aşikar.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: Ankaraspor Yaklaşırken Vanspor' Hedefi : !
Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °
Pazar 15.5 ° / 7 °
Pazartesi 15 ° / 5.7 °